Programul ”Paştele în Bucovina” promovat la Târgul de Turism al României

oferta_paste_sucevita_bucovina-hotevoievod.ro_

Consiliul Judeţean (CJ) Suceava promovează programul ”Paştele în Bucovina” la Târgul de Turism al României ce se va desfăşura la Romexpo în Bucureşti, în perioada 12-15 martie, a declarat, miercuri, preşedintele CJ, Ioan Cătălin Nechifor.

La acest târg, CJ Suceava are la dispoziţie un stand expoziţional de 21 metri pătraţi, în cadrul căruia reprezentanţii administraţiei judeţene, împreună cu cei ai asociaţiilor profesionale de turism, vor promova potenţialul turistic şi ofertele turistice specifice sărbătorilor de Paşte din Bucovina.

La Târgul de Turism vor participa Asociaţiile pentru Turism Bucovina din Vama, Gura Humorului, Suceviţa, Putna şi Vatra Dornei.

Târgul de Turism al României rămâne locul ideal atât de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din România şi din străinătate, cât şi pentru a reînnoi şi fideliza relaţiile existente cu partenerii tradiţionali”, a spus Nechifor.

În standul judeţului Suceava vor fi prezenţi şi doi meşteri populari, care vor oferi demonstraţii de încondeiat ouă şi de pictură pe ou, lemn şi sticlă.

”Prin participarea la Târgul de Turism al României se doreşte atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Suceava, atât în perioada Sărbătorilor Pascale, cât şi pe tot parcursul anului”, a spus Nechifor.

Sursa: Radio România Iași

Leave a Reply