Oscar Wilde-Pub

Pub-ul Oscar Wilde vrea să devină un loc de adunare, de socializare a oamenilor. Savurând o băutură fină sau gustând din preparatele bucătăriei tradiţionale irlandeze, aici puteţi depăna amintiri, puteţi discuta întâmplări recente, evenimente cotidiene sau de ce nu o întâlnire de afaceri, ascultând muzică de cea mai bună calitate.

Noi ne străduim să reproducem pentru dumneavoastră întreaga atmosferă prietenoasă, exuberantă a pub-urilor tradiţionale din Irlanda. Veniţi să încercaţi atmosfera Irlandei aproape de casa dumneavoastră!

Oscar Wilde Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, la prânz cu meniul zilei sau mâncăruri din zona noastră sau internațională, iar la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică.

Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună, le oferim clientilor noștri berea neagră tradițională irlandeză Guinness, berea roșie Kilkenny și nu numai – vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey sau cocktail-uri cu specific. Clienților noștri le mai oferim și muzică bună.

Meniul zilei

Meniul zilei la doar 17 lei (felul întâi, felul doi și desert). De luni până vineri între orele 11:00 și 16:00.

Livrări la domiciliu

  • luni – duminică / 9:00 – 23:00

Comanda minimă este de 20 de lei. La cinci pizza comandate primești una din partea casei.

Program de funcționare

  • luni – miercuri / 8:00 – 00:00
  • joi și vineri / 8:00 – ultimul client
  • sâmbătă și duminică / 11:00 – ultimul client

Bucătăria este deschisă de luni până duminică între orele 9:00 și 23:00.