Del’Iri Pub

Centrul oraşului este locul în care, ca şi pe vremuri, lumea se adună şi socializează. Esplanada Casei de Cultură găzduieşte tinerii insomniaci, parcurile ţin pe bănci cuplurile vesele, până când vremea se înrăutăţeşte şi toţi fug la casele lor. Atunci centrul oraşului rămâne singur.

Aşa că avem un motiv să acoperim centrul Sucevei.

600 de oameni pot sta la palavre în centrul târgului indiferent de vreme şi de oră. Ne pare rău că stadionul nu mai găzduieşte meciuri interesante. Încă un motiv ca să acoperim centrul Sucevei. 600 de suporteri pot urmări meciuri naţionale şi internaţionale pe cele zece plasme montate în interior (poţi să-ţi aduci gaşca şi pentru alte evenimente televizate).

Nu-ţi face probleme cu fumul, aerul condiţionat îşi face treaba foarte bine iar net-ul wireless este gratuit.

Meniul zilei

Meniul zilei la doar 16 lei (patru feluri de ciorbe, fel principal, apă plată sau minerală). De luni până vineri între orele 12:00 și 15:00.

Program de funcționare

  • luni – joi / 8:00 – 00:00
  • vineri – sâmbătă / 8:00 – 4:00
  • duminică / 9:00 – 00:00

Bucătăria este deschisă de luni până duminică între orele 8:00 și 00:00.

Livrări la domiciliu

  • luni – duminică / 10:00 – 22:00

Comanda minimă este de zece lei. Duminică ai 25% reducere la toate produse. Dacă comanzi două pizza casei, prețul lor este de 29 lei. La orice pizza comandată primești din partea casei un suc din gama Pepsi, la alegere.