Betty Ice

Mereu ne dorim să fim cei mai buni în ceea ce facem, iar pentru asta a fost nevoie de luni şi ani de căutări, de încercări, de reuşite, şi uneori de nereuşite pentru ca Betty Ice să devină ceea ce este astăzi, o companie care are un cuvânt de spus pe piaţa românească de îngheţată.

Au fost achiziţionate utilaje de ultimă generaţie pentru ca munca şi eforturile noastre să fie răsplătite cu una din cele mai moderne fabrici de îngheţată din Europa.

Obiectivul firmei este de a creşte în continuare, de a păstra şi îmbunătăţi calitatea produselor. La Betty Ice putem spune că fiecare sortiment reprezintă o adevărată „operă de artă”: delicată, fină, cremoasă, în combinaţii deosebite cu fructe, alune, topping-uri şi alte bunătăţi, pe care lăsăm consumatorii să le descopere.

Fondatorii companiei au visat la cel mai special desert, numit Ice Delicious, îngheţată cu jeleu, diferite arome, aşezate într-o caserolă de unde clientul le poate consuma cu linguriţa. Impactul vizual al acestui nou produs este completat de senzaţia inedită de a simţi jeleurile din interiorul îngheţatei cum se topesc pe limbă. Oricine devine instantaneu un fan înrăit.