Shopping City Suceava

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiții Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală și de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp.

Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din județ. Cu o suprafață închiriabilă de peste 46.000 mp Shoping City Suceava reunește peste 90 de magazine de renume național și internațional, printre care hypermarket-ul Carrefour, mobilă și accesorii – Mobexpert, aparatură electronică și electrocasnică – Media Galaxy , operatorul de bricolaj Baumax, retaileri de fashion NewYorker, Takko fashion, etc.

Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul orașului și dispune de 1.500 de locuri de parcare. Zona de food oferă consumatorilor diferite optiuni de petrecere a timpului liber prin prezența unor branduri locale si internationale, precum KFC, Taco Loco etc.

Alături de Shopping City Suceava, portofoliul Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) din România include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea și Era Shopping Park Iași.