Metropolis Roulette & Slots

Metropolis Roulette & Slots devine un brand important pe piața jocurilor de noroc începând cu anul 2002, când a început dezvoltarea rețelei de locații în orașele importante ale României.

În perioada 2002 – 2011, Metropolis a oferit clienților săi premii în tombole și promoții în valoare de peste 4 milioane € în bani si autoturisme, în toate locațiile în care operează. În fiecare zi, clienții Metropolis se bucură de băutura gratuită, de jackpoturi de zeci și sute de mii de lei și de evenimente speciale cu vedete de top din România.

Nici un cuvânt nu pate descrie experiența oferită de Metropolis Roulette& Slots Suceava! Atenția la detalii, serviciile dedicate în totalitate clienților, toate îmbinate într-un cadru deosebit!

Situat pe Calea Unirii, nr.22, 720000 Suceava, Metropolis Roulette & Slots Suceava va oferă cea mai autentica experiență de casino. Aici veți găsi o mare varietate de jocuri, de la Ruleta Americană la Black Jack, Stud Poker, Punto Banco, Ultimate Hold’em Poker sau Texas Hold’em Poker, precum și cele mai noi Slot Machines și rulete Touch-Bet.