Hotel Daily Plaza

Hotelul Daily Plaza se află în inima zonei pietonale a oraşului Suceava şi oferă acces Wi-Fi gratuit şi camere cu mobilier elegant şi aer condiţionat. La restaurantul din incintă se oferă specialităţi mediteraneene. Cetatea Sucevei se află la 1 km.

Fiecare cameră are minibar şi un televizor LCD cu programe prin cablu. Băile includ articole de toaletă gratuite, uscător de păr, papuci şi halate de baie.

Barul Hotelului Plaza oferă băuturi calde şi reci, iar vara puteți lua masa pe terasă. De asemenea, există automate de băuturi și gustări. La hotel puteţi solicita servicii de transfer şi puteţi închiria autoturisme.

În apropiere se află o parcare publică gratuită, iar gara locală este la 5 km. Aeroportul din Suceava se află la 12 km de unitatea de cazare, iar biserica Sf. Dumitru este vizavi de hotel. Mănăstirile pictate din Bucovina sunt situate la 40 km de Daily Plaza.

Facilități oferite:

Dormitor: garderobă/dulap;
Vedere: vedere la oraș;
Exterior: terasă;
Media/Tehnologie: canale prin cablu, TV cu ecran plat;
Mâncăruri și băuturi: bar, restaurant (à la carte), minibar;
Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit;
Internet prin cablu este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit;
Parcare: este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare);
Servicii: automat (băuturi), închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator, serviciu de trezire;
General: camere pentru nefumători, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat, mochetă.