Distracție la înălțime într-un peisaj idilic: Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri și adulții tineri în suflet. Parcul oferă distracție și emoții la înălțime în aer liber. Abilitatea corporală, concentrarea și autodepășirea sunt cerute și dezvoltate.

Fie că sunteți cu familia, firma sau clasa dumneavoastră cele șase trasee (cu peste 60 de elemente de cățărare) sunt practicabile și fără abilități speciale sau cunoștinte anterioare și sunt disponibile pentru toată lumea începând cu 8 ani și cu o înălțime minimă de 120 cm.

Parcul de Aventuri se află la o distanță de 3 minute cu mașina sau 15 minute pe jos de centru și gara Stațiunii Turistice – Gura Humorului. Locurile de parcare sunt disponibile în imediata apropiere.

Pentru toți cei care se plimbă cu plăcere în natură și în aer liber, dar care nu vor să piardă sprijinul de sub picioare, există noul nostru complex de minigolf cu 18 piste. Și aici puteți demonstra dexteritate și coordonare și să supravegheați în același timp familia și prietenii cățărându-se în parcul de aventuri.