Domeniul Dornei

Situat în localitatea Dorna Arini din Munţii Bistriţei, la 10 minute cu maşina de Vatra Dornei, Domeniul Dornei oferă o zonă spa modernă la care oaspeţii au acces gratuit. Pune la dispoziţia oaspeţilor acces Wi-Fi gratuit şi o parcare supravegheată gratuită.

Camerele elegante sunt decorate cu elemente specifice regiunilor Bucovina şi Maramureş şi beneficiază de un balcon cu vedere la împrejurimi. Acestea includ un TV LED cu canale prin cablu şi un minibar. Băile sunt prevăzute cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite.

Printre facilităţile spa se numără saune uscate şi umede, o cadă cu hidromasaj interioară, un centru de fitness şi o piscină interioară. Este disponibilă o mare varietate de masaje.

Restaurantul proprietăţii serveşte mâncăruri tradiţionale cu accente moderne, la prepararea cărora se folosesc ingrediente de provenienţă proprie.

Lacul privat şi terasa la soare sunt locuri minunate pentru a vă relaxa şi bucura de împrejurimi. Sunt disponibile de asemenea facilităţi de grătar şi un foişor.

Copiii se pot distra în camera de joacă, iar proprietatea poate organiza plimbări cu sania şi trăsura. Se asigură servicii de spălătorie.

Printre activităţile care pot fi practicate în apropiere se numără rafting, călărie şi schi, disponibile toate la mai puţin de 5 km. La cerere oaspeţii pot beneficia de un serviciu de transfer.

Facilități oferite:

Exterior: grătar, grădină, terasă, terasă la soare;
Activităţi: schi, călărie, saună, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, piscină interioară, teren de joacă pentru copii;
Mâncăruri și băuturi: restaurant (à la carte);
Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit;
Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare);
Servicii: serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator;
General: camere de familie, încălzire;
Limbi vorbite: română, engleză.